Ga naar de inhoud

Diensten

Zowel buitengerechtelijk als gerechtelijk bent u bij Altena Incasso aan het juiste adres.  Alle procedures, waarin Altena Incasso zelf kan  optreden, worden met passie en inzet behandeld. Ook voor eerstelijns rechtskundig advies bent u bij Altena Incasso aan het goede adres. Komt Altena Incasso er zelf niet uit omdat de expertise op een specialistisch terrein ontbreekt, dan heeft Altena Incasso een groot netwerk op diverse specialistische terreinen waar u een beroep op kunt doen. Goede dienstverlening, persoonlijke benadering en kwaliteit staan centraal.

Samenwerking met advocaten
Voor werkzaamheden welke conform de wet zijn voorbehouden aan een advocaat wordt door Altena Incasso samengewerkt met Advocatenkantoor Van den Ende te Rotterdam www.vandenendeadvocaten.nl Ook zij weten met de jarenlange ervaring wat een opdrachtgever wil. Resultaat en beheersbare kosten is ook hun uitgangspunt.

Samenwerking met gerechtsdeurwaarders
Altena Incasso heeft voorts een jarenlange hechte samenwerking met een landelijk opererend deurwaarderskantoor.  Bij dat kantoor staat het echte deurwaardersvak voorop. Men schuwt niet om in de executoriale fase van alle mogelijkheden die de wet biedt gebruik te maken. De deurwaarders van het betreffende kantoor zijn doortastend  en proberen altijd het gewenste doel te bereiken.